Η Καριέρα και το Μέλλον σου εδώ

Θέλουμε οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε να έχουν στόχους και φιλοδοξίες. Και θέλουμε να τους παρέχουμε τα μέσα ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν μέσα στην ομάδα του Notos Mare και να πετύχουν τους στόχους αυτούς. 

Ίσως να μην ισχύει πάντα, αλλά από την πείρα μας μέχρι σήμερα έχουμε καταλάβει πως σε κάθε εργαζόμενο που γνωρίζει πως κάνει καλή δουλειά, θα άρεσε: (1) να είναι μέλος μιας ομάδας στην οποία μπορεί να εξελιχθεί και οικονομικά αλλά και από άποψη ικανοτήτων ή (2) κάποια μέρα να ακολουθήσει ένα δικό του επαγγελματικό μονοπάτι. Στην ομάδα μας φροντίζουμε και για τα δύο.

Καταρχάς, η εκπαίδευση και οι πιστοποιήσεις δεν σταματούν ποτέ και κάθε μέλος της ομάδας που το επιθυμεί μπορεί να μαθαίνει όσα θέλει και χρειάζεται για να μπορεί να είναι πιο αποδοτικός σε όσα κάνει. Το μεγαλύτερο κόστος της εκπαίδευσης καλύπτεται από την εταιρεία ως μια επένδυση αλλά και ανταμοιβή για το προσωπικό μας. 

Όσο για κάθε εργαζόμενο που θα του άρεσε στο μέλλον να ξεκινήσει μια δική του καριέρα, στο Notos Mare προσφέρουμε τη δυνατότητα μόνιμης επιχειρηματικής συνεργασίας μέσω του προγράμματος «Notos Mare Partnership». Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται και οι οποίες αναλύονται λεπτομερώς σε άλλο κείμενο, αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι είτε επιθυμείτε μια καριέρα με καλές ανταμοιβές είτε μια καριέρα ως επιχειρηματίας, εδώ προσφέρουμε την τεχνογνωσία και για τα δύο. 

Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και οικονομικά πιεστική αγορά, το να κάνεις καλή δουλειά δυστυχώς συχνά δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την επιτυχία σου. Ένα μαγαζί ή μια επιχείρηση χρειάζεται (πέρα εννοείται από άψογα αποτελέσματα) να στηρίζεται σε ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης που να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να μπορέσει να αναπτυχθεί ώστε να μην καταλήξει να είναι μια διαρκής μάχη για επιβίωση.

Γι’ αυτό, μέσα από το πρόγραμμα «Notos Mare Partnership», πέρα από τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, παρέχουμε σε κάθε συνεργάτη ή συνεργάτιδα που το επιθυμεί, ένα επιχειρηματικό μοντέλο ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει το (κρυφό ή φανερό) όνειρό του για εξέλιξη και επιτυχία! 

Ανοικτές θέσεις

Δείτε τις ανοικτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας.

Reservation Manager

Chora Sfakia

Captain

Chora Sfakia,Marathi

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις παραπάνω θέσεις?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα
Max. file size: 5 MB.